Το Ιστορικό του Συλλόγου
Γύρω στα μέσα του 1999, λες και το σύμπαν συνωμοτούσε, μια παρέα απο εραστές και ιδιοκτήτες MX5, στα βόρεια προάστεια και μια άλλη στα Νοτια, προσπάθουσαν να φτιάξουν ένα πυρήνα ανθρώπων που να έχει οργανωμένη μορφή.

Οι προσπάθειες ήταν έντονες και άοκνες και από την στγμή που βρέθηκαν κάποιοι κοινοί γνωστοί στις δύο αυτές παρέες το "κακό" δεν άργησε να γίνει.

Οι δυο παρέες συναντήθηκαν το Σεπτέμβρη του 1999, στο πάρκινγκ του Λούνα Πάρκ στη Βάρκιζα κι αφού συζήτησαν αποφάσισαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους και να ιδρύσουν ένα Σωματείο.Η επόμενη συνάντηση έγινε στο πάρκινγκ του Λυκαβηττού και σύντομα βρέθηκαν οι πρώτοι 20 που απαιτεί ο νόμος, για να υπογράψουν την ιδρυτική πράξη του Σωματείου.

Τα διαδικαστίκα προχώρησαν με σχετικά γρήγορους ρυθμούς και με τη συνεργασία και το μεράκι των πρώτων αυτών πιονέρων,στήθηκε και ο πρώτος δικτυακός μας τόπος (site).

Τον Οκτώβριο του 1999 κλείνει και το τελευταίο κεφαλαίο σχετίκα με τα διαδικαστικά νομικής κατοχύρωσης του Σωματείου όπου εγκρίνεται δημοσιεύεται και υπογράφεται το τρέχον καταστατικό μας.
Η συνάντηση στα γραφεία μας (Νικομήδους 25 στον Κολωνό) γίνεται κάθε Δευτέρα, 8-10 το βράδυ.
To forum είναι ο καθημερινός μας τόπος συνάντησης και διακίνησης ιδεών. Εδώ μπορείς να γνωρίσεις τα μέλη του σωματείου και να ανταλλάξεις απόψεις πάνω στο κοινό αντικείμενο του πόθου, το miata! Για είσοδο στο Forum, κάντε κλικ εδώ
Copyright © 1999-2010 Σωματείο Φίλων MX-5 Ελλάδας