Γίνε μέλος
Το Miata Club of Greece , επί το Ελληνικότερο "Σωματείο Φίλων ΜΧ5 Ελλάδος", είναι ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο που ιδρύθηκε στα τέλη του 1999, από μια παρέα ανθρώπων που τους ένωνε ένα κοινό πάθος. Το κλασσικό πλέον αυτοκίνητο που λέγεται ΜΧ-5 και για τους φίλους......Miata.

Προϋπόθεση για να γίνεις και εσύ μέλος, είναι να είσαι κάτοχος ενός ΜΧ-5, ανεξάρτητα από μοντέλο, ή να είσαι απλά ερωτευμένος με αυτό το κομψοτέχνημα μηχανικής και σχεδιασμού. Το ποσό της εγγραφής και ετήσιας συνδρομής σου είναι 70 ευρώ, τα οποία αφού τα καταβάλλεις εφοδιάζεσαι με τη κάρτα μέλους το t-shirt, το καπελάκι και τα αυτοκόλλητα του club. Με την συνδρομή σου αυτή εξασφαλίζεται η οικονομική ευρωστία του Σωματείου, που επιτρέπει την στέγαση στα γραφεία, την οργάνωση εκδηλώσεων (Πανέλληνια συγκέντρωση, trackdays) και άλλα πολλά.

Σε προσκαλούμε κοντά μας, για να συμμετάσχεις στις εκδρομές και στις συναντήσεις μας, και να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα του μέλους (προμήθεια αξεσουάρ, παροχή service σε μειωμένες τιμές, εκπτώσεις σε ανταλλακτικά και προιόντα και άλλα πολλά)!

Σε περιμένουμε:
Στα γραφεία μας που βρίσκονται στην Αθήνα (Κολωνός - Νικομήδους 25) κάθε Τετάρτη 20:00-22:00 καθώς και ηλεκτρονικά στο Forum μας.
Η συνάντηση στα γραφεία μας (Νικομήδους 25 στον Κολωνό) γίνεται κάθε Τετάρτη, 8-10 το βράδυ.
To forum είναι ο καθημερινός μας τόπος συνάντησης και διακίνησης ιδεών. Εδώ μπορείς να γνωρίσεις τα μέλη του σωματείου και να ανταλλάξεις απόψεις πάνω στο κοινό αντικείμενο του πόθου, το miata! Για είσοδο στο Forum, κάντε κλικ εδώ
Copyright © 1999-2010 Σωματείο Φίλων MX-5 Ελλάδας